ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Εντοπίστηκε μυστηριώδης σκελετός στην Ανταρκτική – Σενάριο για προϊστορικό «τέρας»

Ένας αρκετά δημοφιλής Youtuber έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο με έναν παράξενο σκελετό που βρέθηκε στην Ανταρκτική, με τα σενάρια να κάνουν λόγο για κάποιο προϊστορικό «τέρας».

Τα λείψανα εντοπίστηκαν μέσω Google Earth σε μια περιοχή περίπου 75 χλμ. από τις ακτές της Ανταρκτικής και το βίντεο εστάλη στον μπλόγκερ MrMBB333 από κάποιον follower.

«Ό,τι πρόκειται να δείτε εδώ είναι ένας πλήρης, μεγάλος σε μέγεθος σκελετός, περίπου 4 με 5 μέτρα μήκος» λέει ο μπλόγκερ στην ανάρτησή του στο YouTube.

«Δεν γνωρίζω εάν ξεπάγωσε πρόσφατα και ήταν παγωμένο εδώ και χιλιάδες χρόνια ή πρόκειται για κάτι νέο. Θα μπορούσε να είναι πολλά πράγματα. Σκεφτείτε πως εάν πρόκειται για κάποιο θήραμα, όπως μια φώκια, για παράδειγμα, θα χρειαζόταν ένας θηρευτής για να τη μεταφέρει σε όλη αυτή την απόσταση από τις ακτές» σημειώνει ο ερευνητής του ανεξήγητου.

Όμως, αρκετοί από τους σχολιαστές στο βίντεο απέρριψαν τον χαρακτηρισμό «μυστηριώδες» του μπλόγκερ αναφορικά με το εύρημα, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ «The Sun», δίνοντας μια πολύ ψυχραιμότερη εξήγηση για τον σκελετό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε εμένα μοιάζουν να είναι τα οστά μιας φώκιας κι αυτά που φαίνονται για χέρια, δάχτυλα και πόδια είναι ό,τι κρύβεται κάτω από τις μεμβράνες στα πτερύγια» σχολίασε κάποιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.