ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ετοιμοθάνατη αντιλόπη καταφέρνει να ξεφύγει από κροκόδειλο με πανέξυπνο τρόπο (βίντεο)

Ετοιμοθάνατη αντιλόπη καταφέρνει να ξεφύγει από κροκόδειλο με πανέξυπνο τρόπο (βίντεο)

Στη ζούγκλα επικρατεί ο κανόνας του ισχυρού, με ελάχιστα ζώα να έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από τα σαγόνια ενός κροκόδειλου.

Ένα από αυτά τα ζώα αποτελεί η αντιλόπη που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Τουρίστες σε σαφάρι έγιναν μάρτυρες και κατέγραψαν σε βίντεο μια απίστευτη απόδραση μιας αντιλόπης ιμπάλα.

Ενός πανέμορφου ζώου που έμοιαζε εντελώς καταδικασμένο να αποδημήσει εις Κύριον. Να γίνει τροφή στην ακόρεστη όρεξη ενός τρομερού τέρατος που σχεδόν ποτέ δεν συγχωρεί.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, στο βίντεο που έγινε viral, o τεράστιος κροκόδειλος είναι πανέτοιμος να κάνει την αντιλόπη μια χαψιά.

Και το ντελικάτο φυτοφάγο είναι ήδη τραυματισμένο και αιμορραγεί. Φαίνεται ετοιμοθάνατο. Ακόμη αναπνέει, αλλά δεν δείχνει να αντέχει για πολύ ακόμη.

Μοιάζει να έχει ήδη αποδεχτεί τη μοίρα του, έτσι όπως κείτεται ακίνητο μέσα στα σαγόνια του τρομερού θηρίου.

Όμως, εκεί που ο κροκόδειλος χαλαρώνει-πιθανότατα θεωρώντας ότι το μεσημεριανό γεύμα του είναι δεδομένο-η αντιλόπη ιμπάλα βρήκε την ευκαιρία της ζωής του να αποδράσει.

Κι όσο απίθανο κι αν φαντάζει, το μέχρι εκείνη τη στιγμή καταδικασμένο ζώο ξεφεύγει από το στόμα του αμφίβιου ερπετού, σηκώνεται στα πόδια του και τρέχει σαν την αστραπή προς τη σωτηρία.

Απογοητευμένος ο κροκόδειλος που θα μείνει νηστικός, δεν είχε άλλη επιλογή από το επιστρέψει στο νερό, να κρυφτεί και να παραμονέψει για το επόμενο ανυποψίαστο θύμα που θα σκύψει να πιει στον νερόλακκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.