ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νοτιοδυτική Ρωσία: Τεράστιες ζημιές από «χτύπημα» ανεμοστρόβιλου το απόγευμα της Τετάρτης (vid)

Νοτιοδυτική Ρωσία: Τεράστιες ζημιές από «χτύπημα» ανεμοστρόβιλου το απόγευμα της Τετάρτης (vid)

Εικόνες απόλυτης καταστροφής κατέγραψαν οι κάμερες στα προάστια της πόλης Σικτιβκάρ στη νοτιοδυτική Ρωσία μετά το σπάνιο, για την περιοχή, χτύπημα ανεμοστρόβιλου.

Σκεπές κτηρίων ξηλώθηκαν, δέντρα ξεριζώθηκαν, κολώνες ηλεκτροδότησης κατέρρευσαν, αυτοκίνητα αναποδογύρισαν ενώ ακόμα και ένας τεράστιος γερανός τσακίστηκε σαν κλαδάκι.

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι το σπίτι μου εξαφανίστηκε. Άνθρωποι έχασαν θερμοκήπια, αποθήκες, σκεπές. Αυτοκίνητα καταστράφηκαν, σκυλιά “πέταξαν” για 20-30 μέτρα μαζί με τα σκυλόσπιτά τους» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα όμως με τον επίσημο απολογισμό δεν υπήρξε κάποιο θύμα από τον ανεμοστρόβιλο που χτύπησε το απόγευμα της Τετάρτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.