ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Νεκρός αλεξιπτωτιστής που παρασύρθηκε από τον αέρα σε γραμμές τελεφερίκ (βίντεο)

Τουρκία: Νεκρός αλεξιπτωτιστής που παρασύρθηκε από τον αέρα σε γραμμές τελεφερίκ (βίντεο)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αλεξιπτωτιστής στην Τουρκία όταν μια ριπή ανέμου τον έριξε πάνω σε γραμμές τελεφερίκ με αποτέλεσμα να κοπούν τα σκοινιά του αλεξίπτωτου και να πέσει στο κενό από μεγάλο ύψος.

Από την πτώση ο Χουσείν Ιλχάν υπέστη βαρίες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν το θάνατό του στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Ο συνεπιβάτης του στο αλεξίπτωτο, καθώς ο Ιλχάν ήταν εκπαιδευτής, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες το αλεξίπτωτο έπεσε πάνω στις γραμμές του τελεφερίκ με ένα από τα βαγονάκια να περνάει από το σημείο και να κόβει τα σκοινιά του αλεξίπτωτου προκαλώντας την βουτιά στο κενό των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ αυτό ήταν το τρίτο περιστατικό στο οποίο είχε εμπλακεί ο Ιλχάν καθώς στο παρελθόν είχε πέσει στη θάλασσα και είχε βρεθεί κρεμασμένος από ένα δέντρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.