ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Aνακαλύφθηκε νέο μυστηριώδες πλάσμα στα βάθη του Ινδικού Ωκεανού (βίντεο)

Aνακαλύφθηκε νέο μυστηριώδες πλάσμα στα βάθη του Ινδικού Ωκεανού (βίντεο)

Κατάφεραν να την καταγράψουν σε βίντεο σε βάθος 7.000 μέτρων κάτω από τη θάλασσα αυτήν την σπάνια μέδουσα. Δεν μοιάζει με τις κλασσικές μέδουσες ούτε με κάποιο άλλο γνωστό θαλάσσιο πλάσμα.

Ένα περίεργο πλάσμα που μοιάζει με μέδουσα ανακαλύφθηκε στα βάθη του Ινδικού Ωκεανού. Η ανακάλυψη έγινε από την ομάδα Five Deeps Expedition σε βάθος 7.000 μέτρων κάτω από τη θάλασσα.


Κατάφεραν να καταγράψουν σε βίντεο το εντυπωσιακό αυτό πλάσμα. Φαίνεται ενώ πλησιάζει αργά προς το δόλωμα που είχαν τοποθετήσει οι δύτες. Το μυστηριώδες θαλάσσιο ον, είναι διάφανο και κάτι που μοιάζει με «ουρά» φαίνεται να ακουμπά συνεχώς στον βυθό του ωκεανού. Ο αρχηγός της αποστολής των δυτών, Βίκτορ Βεσκόβο δήλωσε σύμφωνα με την Mirror ότι η μέδουσα «δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουμε δει έως τώρα».
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομάδα Five Deeps Expedition, έχει καταφέρει να φτάσει τρεις φορές στο βαθύτερο σημείο του Ινδικού Ωκεανού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.