ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συναγερμός στο Πόρτο Ράφτη: Βράχος κινδυνεύει να πέσει σε παραλία με κόσμο – Άμεση εκκένωση

Συναγερμός στο Πόρτο Ράφτη: Βράχος κινδυνεύει να πέσει σε παραλία με κόσμο – Άμεση εκκένωση

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής στην παραλία Πανόραμα στο Πόρτο Ράφτη, δίπλα στο Αυλάκι καθώς ένας βράχος είναι επικίνδυνο να αποκολληθεί και να πέσει.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαρκοπούλου, έχει παρέμβει και ειδοποίησε το Λιμεναρχείο να προχωρήσει αμέσως στην εκκένωση της συγκεκριμένης παραλίας στο Πόρτο Ράφτη, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου, για την αναγκαία συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής, όπως αναφέρει και το mesogianews.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην παραπάνω ενημέρωση προέβη σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης, και συμπληρώνει: «κάνουμε κατεπείγουσα έκκληση, σε δημότες και συμπολίτες, για κοινοποίηση της παρούσας ανακοίνωσης, καθώς και την συνειδητοποίηση της ανάγκης, κανείς συμπολίτης η παραθεριστής, τουλάχιστον για τις επόμενες 10 ημέρες, να μην κάνει μπάνιο, στην συγκεκριμένη παραλία, μέχρι να αποκατασταθεί η αναγκαία ασφάλεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.