ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έπεσε το πρώτο χιόνι της χρονιάς στον Όλυμπο – Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου (φωτο)

Έπεσε το πρώτο χιόνι της χρονιάς στον Όλυμπο – Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου (φωτο)

Το πρώτο χιόνι της χρονιάς έπεσε, στον Ολυμπο!

Ο Σάκης Αρναούτογλου πόσταρε στο λογαριασμό του στο Facebook μια φωτογραφία η οποία παρουσιάζει την… πασπαλισμένη με χιόνι υψηλότερη κορυφή της Ελλάδας, αυτή του Ολύμπου.

Μάλιστα, επικαλείται μαρτυρία φίλου του που βρισκόταν σε καταφύγιο στο βουνό, σύμφωνα με την οποία τα ξημερώματα της Παρασκευής «είχε ρίξει χιόνι κοντά στους 2 πόντους όπου ήταν γεμάτο υγρασία».


Φωτογραφία: Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για το πρώτο χιόνι στον Ολυμπο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όπως σας το είχα υποσχεθεί περίπου πριν από ένα 10ήμερο!
Το πρώτο “πασπάλισμα” χιονιού σημειώθηκε σήμερα στην υψηλότερη κορυφή της χώρας 2917μ. Η φώτο τραβήχτηκε απο τα 2618 μέτρα!
Ευχαριστώ πολύ τον φιλο Κων/νο Βασιλακάκο ο οποίος βρίσκεται εκεί τις τελευταίες ημέρες για να βγάλει υπέροχες οπως πάντα φωτο και έγραψε στη σελιδα του: “”Το πρώτο χιονακι της χρονιάς…
Σήμερα τα ξημερώματα, στις 3 και 10 βγήκα λίγο έξω από το καταφύγιο. Με εντύπωση είδα ότι είχε ρίξει χιόνι κοντά στους 2 πόντους όπου ήταν γεμάτο υγρασία. Ο αέρας ήταν και είναι τραγικά έντονος όσον αφορά τις ριπες.
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.