ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ταϊλάνδη: Ερευνητές «πάγωσαν» με όσα βρήκαν στο στομάχι ενός ελαφιού (φώτο)

Ταϊλάνδη: Ερευνητές «πάγωσαν» με όσα βρήκαν στο στομάχι ενός ελαφιού (φώτο)

Με μία αρκετά άσχημη ανακάλυψη βρέθηκαν αντιμέτωποι οι ερευνητές που βρήκαν νεκρό ένα ελάφι σε εθνικό πάρκο της Ταϊλάνδης.

Συγκεκριμένα, μόλις βρήκαν το ζώο, θέλησαν να βρουν την αιτία που προκάλεσε τον αιφνίδιο θάνατό του και για τον λόγο αυτό του άνοιξαν το στομάχι.

Μόλις αντίκρισαν τι είχε μέσα, έπαθαν σοκ καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ήταν δυνατόν να έχει καταναλώσει αυτά τα ευρήματα, καθώς το στομάχι του άτυχου ζώου ήταν γεμάτο από πλαστικές σακούλες με συνολικό βάρος γύρω στα 6 κιλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί, πως οι κάτοικοι της χώρας θεωρείται πως χρησιμοποιούν πάνω από 3 χιλιάδες πλαστικές τσάντες ο καθένας τον χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.