ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ισχυρός σεισμός στο Ιράν 5,9 Ρίχτερ κοντά σε πυρηνική βάση – Πληροφορίες για τραυματίες (φωτο-βίντεο)

Ισχυρός σεισμός στο Ιράν 5,9 Ρίχτερ κοντά σε πυρηνική βάση – Πληροφορίες για τραυματίες (φωτο-βίντεο)

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5.6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στο Ιράν και συγκεκριμένα 52 χλμ., νότια της περιοχής Γκοναβέχ και 103 χλμ., βόρεια βορειοδυτικά της περιοχής Μπουσέχρ. Υπάρχουν αναφορές για δύο τραυματίες.

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στην πόλη Γκοναβέχ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπως δήλωσε ο Σαϊντ Κασμίρι, επικεφαλής του τμήματος Ιατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Μπουσέχρ, όπως μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν η πόλη Ριγκ και νοσοκομεία σε κοντινές πόλεις και επαρχίες είναι σε επιφυλακή, με ομάδες διάσωσης και 50 ασθενοφόρα να έχουν αποσταλεί στην περιοχή, όπως δήλωσε περιφερειακός αξιωματούχος στην κρατική τηλεόραση.

Κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε στο Reuters ότι δεν υπάρχουν έως τώρα αναφορές για ζημιές στο πυρηνικό συγκρότημα της Μπουσέχρ, που βρίσκεται στις ιρανικές ακτές του Κόλπου.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε απόσταση 100 χιλιομέτρων από το εργοστάσιο και σε σχετικά μικρό βάθος, μόλις 10 χλμ σύμφωνα με τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.