ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εντυπωσιακές εικόνες από την Γαλλία – Φίδι πνίγεται ενώ προσπαθεί να καταπιεί ψάρι

Πολλά είδη φιδιών τρώνε ψάρια και αρκετά μπορούν να ανοίξουν τα σαγόνια τους πολύ για να καταπιούν μεγάλα θηράματα

Εντυπωσιακές εικόνες από την Γαλλία – Φίδι πνίγεται ενώ προσπαθεί να καταπιεί ψάρι

Μια απίστευτη φωτογραφία τράβηξε ένας ερπετολόγος στη Γαλλία στην οποία φαίνεται ένα φίδι που πνίγεται καθώς προσπαθούσε να φάει ένα ψάρι στο μέγεθος του κεφαλιού του.

Πολλά είδη φιδιών τρώνε ψάρια – και αρκετά μπορούν να ανοίξουν τα σαγόνια τους πολύ για να καταπιούν μεγάλα θηράματα.

Όμως το ψάρι σε αυτή την περίπτωση είχε «εισβάλλει» και επεκταθεί σε αυτό το μέρος της Ευρώπης και δεν αποτελεί συνηθισμένο είδος τροφής για τα φίδια.

Ο επιστήμονας που το εντόπισε λέει ότι η συνάντηση θα πρέπει να προκαλέσει περαιτέρω έρευνα για τη σχέση μεταξύ των φιδιών που τρώνε ψάρια και των χωροκατακτητικών ειδών.

Ο Nicolas Fuento, ένας ερπετολόγος στη μη κερδοσκοπική Ένωση για την Προστασία των Πτηνών στη Γαλλία, συνάντησε την οχιά ( Natrix maura ) στο Lac de Carcès στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Στην αρχή νόμιζε ότι το φίδι απλά προσπαθούσε να φάει το ψάρι.

Αλλά τότε συνειδητοποίησε ότι το φίδι πάλευε να καταπιεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.