ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαλάει ο καιρός την Τσικνοπέμπτη: «Τσίκνισμα» με βροχές, χιόνια και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας (βίντεο)

Χαλάει ο καιρός την Τσικνοπέμπτη: «Τσίκνισμα» με βροχές, χιόνια και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας (βίντεο)

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται για την Τσικνοπέμπτη.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου προβλέπεται «μία πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού από τα δυτικά σε ανατολικά και στις περισσότερες περιοχές της χώρας με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας. Οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, της κεντρικής και βόρειας χώρας και θα ενισχυθούν κατά τόπους αρκετά.

Η θερμοκρασία την Τρίτη και την Τετάρτη δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, την Πέμπτη όμως προβλέπεται να παρουσιάσει αισθητή πτώση κυρίως στην δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο με όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.