ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γατόψαρο με τρία μάτια στα πιο μολυσμένα νερά της ΝΥ – Γιατί δικαιώνονται… οι Simpsons (βίντεο)

Γατόψαρο με τρία μάτια στα πιο μολυσμένα νερά της ΝΥ – Γιατί δικαιώνονται… οι Simpsons (βίντεο)

Ένας ψαράς στο Brooklyn αποφάσισε να ψαρέψει σε ένα κανάλι με τα πιο μολυσμένα νερά των ΗΠΑ, το αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστικό καθώς έπιασε ένα γατόψαρο με τρία μάτια.

Το πιο περίεργο είναι ότι ο ψαράς, δήλωσε στο άτομο που τράβηξε το βίντεο ότι προτίθεται να φάει το ψάρι που έπιασε. Ήδη πριν από την αλλοπρόσαλλη ψαριά, ο ψαράς είχε προκαλέσει την απορία του πλήθους για το πώς είναι δυνατόν να ψαρεύει σε τόσο μολυσμένα νερά. Ο ψαράς δεν πτοήθηκε και συνέχισε να ψαρεύει πάνω στη γέφυρα.  

Η γέφυρα είναι 1,8 μίλια μακριά από την εκβολή του καναλιού στο λιμάνι της Νέας Υόρκης. Κατά μήκος του καναλιού υπήρχαν μονάδες φυσικού αερίου, ελαιοτριβεία, βυρσοδεψεία, εργοστάσια χημικών με αποτέλεσμα να θεωρείται ένα από τα πιο μολυσμένα υδάτινα σημεία των ΗΠΑ.

Το συγκεκριμένο ψάρι, «δικαιώνει» την σειρά The Simpsons όπου σε επεισόδιο της σειράς, εμφανίστηκε μεταλλαγμένο ψάρι με τρία μάτια, από τη μόλυνση των υδάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.