ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Ξεκίνησε να ψαρεύει και ξαφνικά είδε στη θάλασσα αυτή την εικόνα (φωτό)

Κρήτη: Ξεκίνησε να ψαρεύει και ξαφνικά είδε στη θάλασσα αυτή την εικόνα (φωτό)

Οι εικόνες κάνουν το γύρο του facebook και του διαδικτύου – Δείτε τι έγινε σε παραλία της Σητείας στην Κρήτη…

Σε αγώνα αλιείας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με φελλό που διεξήχθει στη Σητεία της Κρήτης, την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016, ο αθλητής του Ν.Ο. Σητείας Κώστας Βουτυράκης κατάφερε να αλιεύσει μια καραγκίδα βάρους 7 κιλών και 260 γραμμαρίων. Κάπως έτσι έκανε παγκόσμιο ρεκόρ με το ψάρι που έβγαλε από τη θάλασσα. Το απίστευτο δεν είναι μόνο το βάρος του ψαριού αλλά ο τρόπος με τον οποίο βγήκε…

Το εγγλέζικο και το μπολονέζ, είναι τεχνικές που χρησιμοποιούν πολύ λεπτά εργαλεία που ακόμη και το μισόκιλο αλίευμα θεωρείται επιτυχία. Φανταστείτε τώρα ένα ψάρι πάνω από επτά κιλά που βγήκε με παράμαλλο 16άρι, δηλαδή διαμέτρου 0,16 χιλιοστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιοδικό Boat & Fishing ήταν εκεί και κατέγραψε σε κάμερα το γεγονός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.