ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιαπωνία: Έπιασαν τόνο – τέρας 2,5μ που ζυγίζει 272 κιλά και θα κόστιζε 3,5 εκατ. ευρώ αλλά… τον ελευθέρωσαν (βίντεο)

Ιαπωνία: Έπιασαν τόνο – τέρας 2,5μ που ζυγίζει 272 κιλά και θα κόστιζε 3,5 εκατ. ευρώ αλλά… τον ελευθέρωσαν (βίντεο)

Άφωνοι έμειναν τρεις ερασιτέχνες ψαράδες στην Ιρλανδία, την περασμένη Κυριακή, όταν είδαν τι ψαριά έβγαλαν.

Μετά από προσπάθειες μηνών και ενώ η περίοδος τώρα θεωρείται, γενικώς, «κακή» για ψάρεμα σε εκείνα τα νερά, «έβγαλαν» έναν γαλαζόπτερο τόνο-τέρας, που ξεπερνούσε τα 2,5 μέτρα και τα 272 κιλά, ενώ θα μπορούσε να «πιάσει» τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ στην Ιαπωνία -όπου θα γινόταν χιλιάδες κομματάκια σούσι και σασίμι!

https://twitter.com/IrishMirror/status/1176743132270071809
Ο τεράστιος τόνος ψαρεύτηκε 30 μίλια νοτιοανατολικά του Κορκ και αποτελεί το μεγαλύτερο ψάρι που πιάστηκε φέτος στην Ιρλανδία.

Τόσο μεγάλο, δε, που τους πήρες ώρες για να το φέρουν στην επιφάνεια, ενώ το μέτρησαν και το σημάδεψαν όσο ήταν στο νερό, καθώς ήταν αδύνατον να το ανεβάσουν στο σκάφος τους.
https://twitter.com/ranilpeiris1/status/1176668905839849472

Στη συνέχεια, οι τρεις ψαράδες, που συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα για τη σταθεροποίηση του αριθμού των γαλαζόπτερων τόνων του Ατλαντικού, άφησαν ελεύθερο το -τυχερό- θηρίο, που στην Ιαπωνία δεν θα είχε καμία τύχη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.