ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εμφανίστηκαν δελφίνια στο Θερμαϊκό Κόλπο – Έπαθαν πλάκα οι Θεσσαλονικείς (βίντεο)

Εμφανίστηκαν δελφίνια στο Θερμαϊκό Κόλπο – Έπαθαν πλάκα οι Θεσσαλονικείς (βίντεο)

Με ένα πρωτόγνωρο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι το πρωί της Τρίτης όσοι Θεσσαλονικείς έκαναν βόλτα στο Θερμαϊκό Κόλπο.

Μπροστά σε ένα ευχάριστο θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης όσοι περπατούσαν στο ύψος της Παλιάς Παραλίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένα κοπάδι από δελφίνια έκανε την εμφάνισή τους στο Θερμαϊκό Κόλπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, τα δελφίνια πλησίασαν στην ακτή, κοντά στο σημείο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Ναυάρχου Βότση και άρχισαν τα παιχνίδια τους.

Δυστυχώς, λόγω των περιορισμών που ισχύουν στο πλαίσιο της αποτροπής της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που κατόρθωσαν να απαθανατίσουν με τα κινητά τους το εντυπωσιακό αυτό θέαμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δημοσιογράφος, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ανήρτησε στο προσωπικό προφίλ της στο Facebook ένα βίντεο με τα παιχνιδιάρικα δελφίνια του Θερμαϊκού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.