ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ελλάδα στο αεροδρόμιο!

Η Ελλάδα στο αεροδρόμιο!

“Sounds Greek to me” στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

Πρόκειται για τη νέα «διαδρομή» του προγράμματος “Fly me to the Moon” που συνεχίζεται στο αεροδρόμιο για έκτη συνεχή χρονιά, ξαφνιάζοντας επιβάτες και επισκέπτες με μουσική, χορό, θέατρο, και πολλά άλλα αναπάντεχα, πριν από την απογείωσή τους.

Ο νέος κύκλος, με τίτλο “Sounds Greek to me”, ξεναγεί τους ταξιδιώτες σε όλη την Ελλάδα Μέσα από την ομορφιά της χώρας μας, επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου θα ανακαλύψουν ξεχωριστούς προορισμούς, θα γευτούν τοπικά εδέσματα, θα μάθουν για την ιστορία και τον πολιτισμό του κάθε τόπου, και, ακόμη, θα… χορέψουν τοπικούς χορούς πριν από την πτήση τους.



Η Στερεά Ελλάδα εγκαινίασε το “Fly me to the Moon 6”, την Παρασκευή 6 Ιουλίου. Σε μια ημέρα αφιερωμένη στη Στερεά, οι ταξιδιώτες πήραν μια γεύση από τις ομορφιές της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας δοκίμασαν μοναδικά τοπικά εδέσματα και γνώρισαν την υπέροχη μουσική του Νίκου Σκαλκώτα, σε ένα αφιέρωμα στον πολύ σημαντικό Έλληνα συνθέτη.

Και οι ελληνικές θάλασσες, μέσα από τα φωτογραφικά αρχεία του Μουσείου Μπενάκη, υποδέχονται τους αφικνούμενους επισκέπτες στο αεροδρόμιο!

Περισσότερη Ελλάδα και στην έκθεση που παρουσιάζεται στο Επίπεδο Αφίξεων (Είσοδος 1). Στον εκθεσιακό χώρο «Τέχνη & Πολιτισμός» (χώρος ελεύθερης πρόσβασης), ο επιβάτης ή ο επισκέπτης θα θαυμάσει τις «Ελληνικές Θάλασσες, Ένα φωτογραφικό ταξίδι στο χρόνο μέσα από τα Φωτογραφικά Αρχεία του Μουσείου Μπενάκη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών φιλοξενεί την έκθεση από τις 23.7 έως και τις 31.12.2018, παρουσιάζοντας φωτογραφίες που προβάλλονται χωρισμένες σε τέσσερις χρονολογικές ενότητες και αναδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες φωτογράφοι -αλλά και οι ξένοι συνάδελφοί τους που επισκέφτηκαν ή έζησαν μεγάλα χρονικά διαστήματα στη χώρα μας- προσέγγισαν και ερμήνευσαν τις ελληνικές θάλασσες από τα μέσα του 19ου αιώνα έως τα τέλη του 1970.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.