ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το νέο trailer του Star Wars είναι εδώ! [βίντεο]

Το νέο trailer του Star Wars είναι εδώ! [βίντεο]

Την ώρα που εμείς εδώ στην Ελλάδα προετοιμαζόμαστε για τις πολλές και καλές νέες ταινίες που έρχονται αυτή την εβδομάδα, ο υπόλοιπος πλανήτης στρέφει σύσσωμος το βλέμμα του στο νέο trailer του Star Wars, που είναι το τελευταίο και το πιο κατατοπιστικό.

Η λέξη “κατατοπιστικό” βέβαια δεν είναι η πλέον κατάλληλη για να περιγράψει μια ταινία στην οποία δεν γνωρίζουμε καν την υπόθεση. Tο διάρκειας 2,5 λεπτών βίντεο μας δίνει τουλάχιστον μια ιδέα του ποιες είναι οι σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν τους “καλούς”. Στο επίκεντρο μπαίνουν οKylo Ren του Αdam Driver και η Captian Phasma της Gwendoline Christie, την ώρα που σκοτεινοί μανδύες στροβιλίζονται στον αέρα και κόκκινα φωτόσπαθα λάμπουν απειλητικά. Στο βίντεο εμφανίζεται ακόμα και η Princess Leia, με έκφραση ανήσυχη και δακρυσμένη.

Το φιλμ “Star Wars: The Force Awakens” αναμένεται στη χώρα μας στις 18 Δεκεμβρίου. Προς το παρόν, βολευόμαστε με το χορταστικό τρέιλερ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: joytv.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.