ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αγαπήσατε κι εσείς την Πριγκίπισσα Λέια – Σκλάβα; Ε, τώρα ξεχάστε την! [φωτο]

Αγαπήσατε κι εσείς την Πριγκίπισσα Λέια – Σκλάβα; Ε, τώρα ξεχάστε την! [φωτο]

Το ιδιότυπο, φειδωτό, μεταλλικό μπικίνι που φορούσε η Κάρι Φίσερ ως Πριγκίπισσα Λέια στον «Πόλεμο των Αστρων» είναι ένα από τα διασημότερα κοστούμια στην ιστορία του σινεμά. Και, φυσικά, όχι μόνο για το πόσο μοντέρνο και κολλακευτικό ήταν, αλλά και γιατί, στα μάτια των εκατομμυρίων fans, μετουσιώθηκε στην ύψιστη nerd φαντασίωση, όπως απέδειξε και «εκείνο» το επεισόδιο των «Friends», όπου ο Ρος ζητά από τη Ρέιτσελ να το δοκιμάσει.

Με αφορμή την προτροπή της Κάρι Φίσερ στη νέα πρωταγωνίστρια του «Πολέμου των Αστρων» του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, την Ντέιζι Ρίντλεϊ, «μη γίνεις κι εσύ σκλάβα σαν κι εμένα!», αναφερόμενη στο κατά φεμινιστική ομολογία σεξιστικό ρούχο, το μπικίνι της Πριγκίπισσας επανήλθε στη δημοσιότητα.

O καλλιτέχνης Τζέι Σκοτ Κάμπελ, μάλιστα, που δουλεύει για τη Marvel, έγραψε στο facebook ότι η Ρίντλεϊ δε θ’ αντιμετωπίσει κανένα τέτοιο πρόβλημα, καθώς η Disney αφαιρεί το συγκεκριμένο κοστούμι, όχι βέβαια από την παλιά ταινία, αλλά απ’ όλα τα προϊόντα του brand «Star Wars» που πρόκειται να κυκλοφορήσουν από εδώ και στο εξής, συμπληρώνοντας «Δεν μπορούμε, πια, ούτε να σχεδιάσουμε τη Λέια σε κάποια σέξι πόζα, όχι να της φορέσουμε και το μπικίνι!»

Βέβαια, με το που προκάλεσε αντιδράσεις, ο Κάμπελ έσπευσε ν’ αποσύρει το σχόλιό του, με το ακόλουθο tweet:

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, στο πλαίσιο του σημερινού νεοσυντηρητισμού και του «οικογενειακού» προφίλ του στούντιο της Disney, κάτι μας λέει ότι η σέξι σκλάβα Πριγκίπισσα Λέια δε θα ξαναδεί το φως. Αντε, ίσως, σε κανένα πετυχημένο αποκριάτικο πάρτι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.