ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Avengers Endgame: Το νέο trailer αφήνει υποσχέσεις για ταινιάρα!

Avengers Endgame: Το νέο trailer αφήνει υποσχέσεις για ταινιάρα!

Η Μarvel κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο τρέιλερ για την ταινία Avengers: Endgame. Πρόκειται για την τελευταία ταινία της σειράς που φέρνει μαζί όλους τους πιο γνωστούς σούπερ ήρωες της δημοφιλούς εκδοτικής εταιρείας κόμιξ.

Mετά την επίθεση του Thanos στη Γη και του αποδεκατισμού του μισού πληθυσμού της, οι εναπομείναντες Εκδικητές προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους. Η προηγούμενη ταινία «Αvengers: Infinity War» είχε «σπάσει» τα ταμία με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 630 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας.

Φυσικά, αυτή τη φορά οι Εκδικητές θα έχουν στον πλευρό τους την Captain Marvel, η ταινία της οποίας προβάλλεται τώρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι λάτρεις του είδους θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο παραπάνω από ένα μήνα, μέχρι δηλαδή τις 25 Απριλίου, για να δουν το «Αvengers: Endgame».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.