ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τη τελευταία του πνοή άφησε ο σπουδαίος συγγραφέας Νιλ Σάιμον

Τη τελευταία του πνοή άφησε ο σπουδαίος συγγραφέας Νιλ Σάιμον

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 91 ετών άφησε ο σπουδαίος συγγραφέας Νιλ Σάιμον .Ο θάνατός του οφείλεται σε νεφρική ανεπάρκεια .Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους Αμερικανούς θεατρικούς συγγραφείς . Ήταν ο άνθρωπος που έγραψε το “Ξυπόλυτοι στο Πάρκο” και είχε τιμηθεί με τρία βραβεία Tony!

Την ημέρα που οι ΗΠΑ αποχαιρέτισαν έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς πολιτικούς, τον Τζον Μακέιν, θρηνούν ακόμη μια σημαντική απώλεια. Αυτή του Νιλ Σάιμον, εντός από τους πιο σπουδαίους θεατρικούς συγγραφείς στην ιστορία τους. Σε ηλικία 91 ετών, ο Νιλ Σάιμον, ο συγγραφέας του «Ξυπόλυτοι στο πάρκο» και όχι μόνο ο άνθρωπος που προτάθηκε 17 φορές για βραβείο Tony και κέρδισε τρεις από αυτές, έφυγε από τη ζωή.

Ο Νιλ Σάιμον αντιμετώπιζε εδώ και πολύ καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας. Έπασχε από τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ενώ είχε και άνοια. Ήταν σε μηχανική υποστήριξη και στις 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα ΗΠΑ), πέθανε.

Σύμφωνα με το TMZ, ο θάνατός του οφείλεται σε νεφρική ανεπάρκεια.

Ο Νιλ Σάιμον είχε υπογράψει 30 θεατρικά έργα, ανάμεσά τους το «Ξυπόλυτοι στο Πάρκο» και «Παράξενο Ζευγάρι»
Είχε κάνει τέσσερις γάμους. Ο τελευταίος ήταν με την Ελέιν Τζόις, με την οποία παντρεύτηκε το 1999.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.