ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βασίλης Καμίτσης για Τζούλια Μπάρκα: «Της έκαναν την ένεση τότε και την άφησαν ”φυτό” – Την πάτησε από…»

Βασίλης Καμίτσης για Τζούλια Μπάρκα: «Της έκαναν την ένεση τότε και την άφησαν ”φυτό” – Την πάτησε από…»

Σοκάρουν όσα είπε ο Βασίλης Καμίτσης για την Τζούλια Μπάρκα, σχεδόν 1,5 μήνα μετά τον θάνατό της, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν”.

«Πρόσφατα “χάσαμε” και την Τζούλια Μπάρκα, τώρα θα ηρεμήσει… Της έκαναν την ένεση τότε και την άφησαν “φυτό”. Την “πάτησε” από το κακό της το κεφάλι», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Ποια ένεση;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε ήταν να βγάλει ένα βιβλίο και δεν ήθελαν κάποιοι, γιατί έγραφε για ορισμένα πρόσωπα που ανήκαν στο “μεγάλο κρεβάτι” της showbiz, από το καλλιτεχνικό, το πολιτικό… όλο το πακέτο αυτό. Είχε κι εκείνη ανάμειξη, έβγαινε στα κανάλια, το έλεγε… Της είπαν να μη βγει το βιβλίο με ονόματα, αλλά αυτή ήθελε να το βγάλει. Έφυγε η αδερφή της τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη και μόλις γύρισε, τη βρήκε “φυτό”, στο κρεβάτι. Στο νοσοκομείο είπαν ότι της έκαναν μια ένεση κοκτέιλ, άγνωστο ποιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.