ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το σπάνιο κλικ της Μελίνας Μερκούρη με τον Σαλβαντόρ Νταλί το μακρινό 1965 (φωτο)

Το σπάνιο κλικ της Μελίνας Μερκούρη με τον Σαλβαντόρ Νταλί το μακρινό 1965 (φωτο)

Άλλη μια σπάνια φωτογραφία μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram η Ελένη Λυμπέρη Μακρή.

Η δημοσιογράφος μέσω του Elena’s Diary blog μοιράζεται σπάνια ντοκουμέντα και πληροφορίες για Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Μελίνας Μερκούρη.

Στη φωτογραφία, η μεγάλη Ελληνίδα ποζάρει με τον Σαλβαντόρ Νταλί, τον σουρεαλιστή καλλιτέχνη.

Βρίσκονται στο εξοχικό του Ισπανού καλλιτέχνη στην Κόστα Μπράβα της Καταλονίας, το 1965.

Μαζί τους είναι ο Βρετανός ηθοποιός Τζέιμς Μέισον που εκείνη την εποχή γύριζε μαζί με τη Μελίνα την ταινία «Μηχανικά πιάνα».

https://www.instagram.com/p/CJyzY6uLTT7/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/CJyzY6uLTT7/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη ρετρό φωτογραφία, η Μελίνα φορά ένα ριγέ πουκάμισο και χαμογελά κρατώντας ένα τσιγάρο ενώ ο Νταλί με το χαρακτηριστικό του μουστάκι έχει ορθάνοιχτα τα μάτια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.