Πόνος άπονος....

Δύσκολες στιγμές για την Ζ.Σαπουντζάκη: «Έφυγε» από τη ζωή ο επί 27 χρόνια σύντροφός της Πύρρος Αναγνωστόπουλος

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο ανιψιός του

Δύσκολες στιγμές για την Ζ.Σαπουντζάκη: «Έφυγε» από τη ζωή ο επί 27 χρόνια σύντροφός της Πύρρος Αναγνωστόπουλος

Δύσκολες στιγμές περνά η Ζωζώ Σαπουντζάκη, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος.

Ζ.Σαπουντζάκη και Π.Αναγνωστόπουλος ήταν ζευγάρι τα τελευταία 27 χρόνια.

Την είδηση του θανάτου του συντρόφου της αγαπημένης ηθοποιού, έκανε γνωστή ο ανιψιός του μέσα από ανάρτηση στο facebook.

«Όλα ωραία μόνο που κάνανε κόντρες για το ποιος? θα φύγει πρώτος για το μακρινό ταξίδι!! και μαντέψτε ……….. μόλις κέρδισε ο Αγαπημένος μου θείος ΕΦΥΓΕ ΠΡΩΤΟΣ!!!!!» έγραψε στην ανάρτησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.