ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι συμβαίνει με την υγεία του Πάπα: Με τα βίας ανέβηκε τις σκάλες του αεροπλάνου! [φωτο-βίντεο]

Τι συμβαίνει με την υγεία του Πάπα: Με τα βίας ανέβηκε τις σκάλες του αεροπλάνου! [φωτο-βίντεο]

Την διαβεβαίωση ότι ο πάπας Φραγκίσκος είναι καλά στην υγεία του, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού πατέρας Φεντερίκο Λομπάρντι, σχετικά με την δυσκολία με την οποία ο ποντίφικάς ανέβηκε την σκάλα του αεροπλάνου που τον μετέφερε στην Φιλαδέλφεια, νέο σταθμό του ταξιδιού του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο πατέρας Λομπάρντι ανέφερε ότι ο πάπας υποφέρει από ισχιαλγία, και ότι για τον λόγο αυτό, υποβάλλεται ανά τακτά διαστήματα σε φυσιοθεραπεία, προσθέτοντας, όμως, ότι δεν υπάρχουν άλλοι, ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας.

Στο παρελθόν, ο ιταλικός Τύπος έχει αποκαλύψει ότι ο Φραγκίσκος περιορίζει, συχνά, την διατροφή του, για να καταφέρει να χάνει βάρος και να μην αυξηθούν τα προβλήματα στο βάδισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.