ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η χώρα που σου προσφέρει δωρεάν διανυκτέρευση για να «τονώσει» τον τουρισμό της

Η χώρα που σου προσφέρει δωρεάν διανυκτέρευση για να «τονώσει» τον τουρισμό της

Με πολιτική εμπνευσμένη από τα σούπερ μάρκετ και τις προσφορές στα 2 το ένα δώρο, η Λιθουανία προσπαθεί να κάνει επανεκκίνηση στον τουρισμό της, για να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο από την πανδημία.

Η Λιθουανία αισιοδοξεί να μπει στο τουριστικό χάρτη δυναμικά εκμεταλλεύομενοι το φθηνό κόστος ζωής αλλά και τα υπέροχα τοπία της που παραμένουν ανεξερεύνητα για μεγάλο μέρος του πλανήτη.

Έτσι η καινούργια καμπάνια που υπέγραψε το υπουργείο Οικονομικών και Καινοτομίας, υπόσχεται στις 3 διανυκτερεύσεις τη μία δώρο. Οι Λιθουανοί ευελπιστούν να κερδίσουν μερίδιο από τους τουρίστες που πραγματοποιούν ταξίδια με χαμηλό budget, αφού οι μελέτες έδειξαν ότι αυτού του είδους οι ταξιδιώτες έχουν αυξηθεί κατά 35%.

Το μέτρο ισχύει ήδη και η κυβέρνηση στοχεύει σε 20.000 τουρίστες που θα ενισχύσουν σημαντικά την οικονομία της χώρας, αφού ο μέσος όρος που ξοδεύει ένας Ευρωπαίος τουρίστας στη χώρα είναι τα 350 ευρώ, ποσό σημαντικό για την λιθουανική οικονομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ξενοδοχεία θα αποζημιωθούν από το κράτος για την δωρεάν διανυκτέρευση, ενώ ήδη το μέτρο έχει αποδώσει αφού παρατηρείται στροφή των τουριστών που έκλειναν για Ρωσία και Λετονία, να προγραμματίζουν τις επόμενες διακοπές τους στη ΛΙθουανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.