ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας – Που έχει μποτιλιάρισμα (φώτο)

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας – Που έχει μποτιλιάρισμα (φώτο)

Αυξημένη είναι η κίνηση που καταγράφεται το πρωί της Τρίτης 12 Οκτωβρίου, με αρκετά σημεία της Αττικής να είναι στο «κόκκινο».

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, κίνηση παρατηρείται στα εξής σημεία:

  • Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)
  • Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
  • Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
  • Μεσογείων
  • Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη)
  • Λ. Κηφισίας (άνοδος)
  • Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
  • Βασ. Κωνσταντίνου
  • Λ. Συγγρού (άνοδος)
  • Σταδίου

Υπενθυμίζεται πως ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη όπου ένα αυτοκίνητο αναποδογύρισε.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Εφέσου και σε πλάνα που μετέδωσε το Open φαίνεται ότι στο σημείο έφτασε και η πυροσβεστική.

Γιατί έχει τόση κίνηση πλέον στην Αθήνα;

Την κατάσταση στους δρόμους της Αθήνας, καθώς και άλλων μεγάλων πόλεων, εξαιτίας του κυκλοφοριακού παρουσίασαν συγκοινωνιολόγοι και ειδικοί επιστήμονες που μετείχαν στη σχετική έρευνα του Πρώτου Προγράμματος και στην εκπομπή «Το GPS της επικαιρότητας», σε συνεργασία με το ΕΜΠ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την έρευνα, οι επιστήμονες έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου, υποστηρίζοντας ότι, εάν δεν ληφθούν μέτρα, η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη και θα οδηγήσει ακόμα και σε απομείωση της αξίας των ακινήτων. Η επιστροφή στην κανονικότητα οδήγησε σε αύξηση του κυκλοφοριακού φόρτου, τονίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.