ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Σε ποιους δρόμους της Κρήτης χρειάζονται αλυσίδες – Ποιοι είναι κλειστοί

Δείτε αναλυτικά

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Σε ποιους δρόμους της Κρήτης χρειάζονται αλυσίδες – Ποιοι είναι κλειστοί

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εξακολουθούν να σημειώνονται στην Κρήτη μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίς», επιβάλλεται απαγόρευση κυκλοφορίας και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Στον νομό Χανίων η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονιού και παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επαρχιακή Οδό Χανίων-Ομαλού στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Λάκκων έως τον Ομαλό και στην Επαρχιακή Οδό Βρυσσών-Χώρας Σφακίων στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Αλίκαμπου έως τη Χώρα Σφακίων.

Στον νομό Ρεθύμνης ο δρόμος είναι κλειστός λόγω παγετού στην Επαρχιακή Οδό Γερακαρίου (Δήμου Αμαρίου)-Σπηλίου (Δήμου Αγίου Βασιλείου) ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επαρχιακή Οδό Πρασσές-Πατσός-Μέρωνας του Δήμου Αμαρίου, την Επαρχιακή Οδό Αϊ Γιάννης-Ανώγεια και την Επαρχιακή Οδό Μούντρος-Καλή Συκιά.

Στον νομό Ηρακλείου χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων απαιτείται στην Επαρχιακή Οδό Χερσονήσου-Οροπεδίου Λασιθίου στο ύψος δημοτικής ενότητας Κράσι, την Επαρχιακή Οδό Γαζίου-Ανωγείων στο ύψος της δημοτικής ενότητας Γωνιές (Δήμου Μαλεβιζίου), την Επαρχιακή Οδό Ηρακλείου-Βιάννου, την Επαρχιακή Οδό Ηρακλείου-Μοιρών και την Επαρχιακή Οδό Ηρακλείου προς Μάραθο-Δαμάστα (στη διασταύρωση Τυλίσσου-Μαράθου).

Στον νομό Λασιθίου απαιτείται χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω παγετού στην Επαρχιακή Οδό Αγίου Νικολάου-Οροπεδίου Λασιθίου από την τοπική κοινότητα Ζενίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης καλεί τους οδηγούς, οι οποίοι κινούνται στο τμήμα του οδικού δικτύου που είναι χιονισμένο, να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, δε, να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.