ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό το τρένο κάνει την πιο συναρπαστική διαδρομή που έχεις δει! (φωτό + βίντεο))

Αυτό το τρένο κάνει την πιο συναρπαστική διαδρομή που έχεις δει! (φωτό + βίντεο))

Αυτό το τρένο κάνει την πιο συναρπαστική διαδρομή που υπάρχει. Ένα drone κατέγραψε πως διασχίζει μία λίμνη η οποία έχει διαφορετικά χρώματα .Το τρένο διασχίζει τη λίμνη Great Salt Lake στην Γιούτα, στην οποία παρατηρείται διαφορά στο χρώμα, καθώς η μία πλευρά της λίμνης είναι μπλε και η άλλη ροζ.

Το μοναδικό της χρώμα έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και αποτελεί σημείο ενδιαφέροντος για τους τουρίστες και οφείλεται στη διαφορά των επιπέδων αλατιού.

Είναι η μεγαλύτερη αλμυρή λίμνη στο δυτικό ημισφαίριο και η τέταρτη μεγαλύτερη κλειστή λίμνη στο κόσμο. Επειδή είναι ρηχή, το μέγεθος της λίμνης μεταβάλεται σημαντικά. Tο νέρο απομακρύνεται από τη λίμνη μόνο μέσο της εξάτμισης και έχει πολύ μεγάλη αλατότητα, μεγαλύτερη από αυτή του θαλασσινού νερού.
Οι ποταμοί Τζόρνταν, Γουέμπερ και Μπέαρ αποθέτουν κάθε χρόνο νέα μεταλλικά στοιχεία στη λίμνη,και έτσι, επειδή το νερό εξατμίζεται αλλά τα ορυκτά όχι, η συγκέντρωση των ορυκτών στη λίμνη αυξάνεται σταδιακά.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.