ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών σε Λ.Αθηνών και Βουλιαγμένης – Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών σε Λ.Αθηνών και Βουλιαγμένης – Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών θα ισχύσουν σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο σε λεωφόρο Αθηνών, Αθηνάς και Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, εναλλάξ στη δεξιά και αριστερή λωρίδα και ανά ρεύμα κυκλοφορίας στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Αθηναίων, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Αγίου Δημητρίου, Δάφνης-Υμηττού, Περιστερίου, Χαϊδαρίου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο στην Αθήνα
Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει η ΓΑΔΑ:

Κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00 και 18.00 έως 23.00 ως εξής:

  • Λ. Αθηνών στο ύψος της συμβολής της με την οδό Αντιγόνης έως τη συμβολή της με τη Λ.Κηφισού (πριν τη γέφυρα), στις 24 και 25.05.2019.
  • Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος της συμβολής της με τη Λ. Γεωργίου Καφαντάρη έως τη συμβολή της με την οδό Τριπόλεως, στις 29 και 30.05.2019.

Κατά τις ώρες 07.30 έως 17.00 ως εξής:

  • Λ. Αθηνάς στο ύψος της συμβολής της με τη Λ. Βάρης-Κορωπίου έως τη συμβολή της με την οδό Απόλλωνος, στις 27 και 28.05.2019.
  • Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος της συμβολής της με την οδό Τριπόλεως έως τη συμβολή της με την οδό Δωδεκανήσου, στις 29 και 30.05.2019.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τις ώρες 09:30 έως 14:30, ως εξής:

  • Λ. Αθηνών στο ύψος της συμβολής της με τη Λ. Κηφισού (γέφυρα) έως τη συμβολή της με την οδό Θηβών, στις 24 και 25.05.2019.
  • Λ. Αθηνών στο ύψος της συμβολής της με την οδό Κύπρου έως τη συμβολή της με την οδό Καραϊσκάκη, στις 24 και 25.05.2019.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.