ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Boeing πάρκαρε σε πάρκινγκ αυτοκινήτων τα παροπλισμένα 737 Max

Η Boeing πάρκαρε σε πάρκινγκ αυτοκινήτων τα παροπλισμένα 737 Max

Αφου τελείωσαν οι ειδικοί χώροι στάθμευσης, οι κατασκευαστές της Boeing αποφάσισαν να αφήσουν τα παροπλισμένα 737 Max σε… πάρκινγκ αυτοκινήτων, στο Σιάτλ των ΗΠΑ.

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες ώρες, φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από ψηλά και δείχνουν τα αεροσκάφη να είναι παρκαρισμένα δίπλα σε αυτοκίνητα, με το καθένα από αυτά -όπως είναι φυσικό- να πιάνει δεκάδες θέσης στάθμευσης.

Ο λόγος; Oι εταιρείες τα έχουν επιστρέψει και δεν υπάρχει χώρος στα αεροδρόμια, όπου γίνονται δοκιμαστικές πτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι τα 737 Max Jet καθηλώθηκαν μετά τα δύο αεροπορικά δυστυχήματα που στοίχισαν τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων.

Τα αεροσκάφη δίπλα στο πάρκινγκ των εργαζομένων του αεροδρομίου

Τι πρέπει να γίνει για να κυκλοφορήσουν ξανά τα συγκεκριμένα αεροσκάφη; Να επιδιορθωθούν στο λογισμικό τους και να πάρουν και έγκριση από τις αρμόδιες εταιρείες για κυκλοφορήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά το κόστος του πάρκινγκ για κάθε ένα από τα γιγαντιαία αεροσκάφη, αυτό αγγίζει τα 2.000 δολάρια το μήνα, ποσό αστείο φυσικά μπροστά στo 1 δις δολάρια που έχει χάσει η εταιρεία μετά τα τραγικά γεγονότα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.