ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Aεροσκάφος της Air France εξέπεμψε σήμα κινδύνου – Προετοιμάζεται για έκτακτη προσγείωση

Aεροσκάφος της Air France εξέπεμψε σήμα κινδύνου – Προετοιμάζεται για έκτακτη προσγείωση

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα ένα θρίλερ με αεροσκάφος της γαλλικής αεροπορικής εταιρείας, Air France, το οποίο απογειώθηκε από την Μόσχα και είχε προορισμό την γαλλική πρωτεύουσα.

Οι πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως εξέπεμψε σήμα κινδύνου και πλέον το αεροσκάφος ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο Λουξεμβούργο.

Το αεροσκάφος είναι τύπου Airbus A319 και είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Σερεμέτεβο της Μόσχας με προορισμό το Παρίσι.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Flightradar, το αεροπλάνο βρίσκεται σε πορεία καθόδου και ετοιμάζεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Λουξεμβούργου.



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.