Ξεκινά τις πτήσεις στην Ευρώπη η Turkish Airlines – Εκτός η Ελλάδα

Ξεκινά τις πτήσεις στην Ευρώπη η Turkish Airlines – Εκτός η Ελλάδα

Ο Εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, Turkish Airlines, ανακοίνωσε σήμερα πως ξεκινά τις πτήσεις εξωτερικού σε έξι χώρες της Ευρώπης, σε συνολικά σε 16 ευρωπαϊκές πόλεις.

Σε ανάρτησή τους στο Twitter οι Τουρκικές Αερογραμμές αναφέρουν ότι «από τη Βασιλεία (Ελβετία) μέχρι το Γκαζιάντεπ (ΝΑ Τουρκία) κι από την Φρανκφούρτη μέχρι το Ελαζίγ… ξεκινάμε να πετάμε από τις 18 Ιουνίου απευθείας σε 16 πόλεις της Ευρώπης και σε 14 σημεία στην Ανατολία (Τουρκία)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ευρωπαϊκές πόλεις στις οποίες ξεκινούν οι πτήσεις της Τουρκίας είναι το Μόναχο, το Βερολίνο, η Φρανκφούρτη, η Στουτγκάρδη, το Ανόβερο, η Κολωνία, το Ντίσελντορφ και το Αμβούργο στη Γερμανία, η Ζυρίχη, η Γενεύη και η Βασιλεία στην Ελβετία, η Βιέννη και το Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία, το Άμστερνταμ στην Ολλανδία, η Κοπεγχάγη στη Δανία και η Στοκχόλμη στη Σουηδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.