ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ατύχημα στο δρομολόγιο Διακοπτό – Καλάβρυτα: Έπεσαν βράχια στο τρένο (φώτο)

Ατύχημα στο δρομολόγιο Διακοπτό – Καλάβρυτα: Έπεσαν βράχια στο τρένο (φώτο)

Ατύχημα ευτυχώς χωρίς θύματα, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Αυγούστου, στο δρομολόγιο των 15:30 Καλάβρυτα – Διακοπτό. Συγκεκριμένα, έγινε κατολίσθηση και έπεσαν βράχια στο τρένο, το οποίο ήταν γεμάτο επιβάτες.

Τα τζάμια του παραθύρου σκορπίστηκαν μέσα στο βαγόνι και συγκεκριμένα στο βαγόνι 1, πάνω στους επιβάτες και στα καθίσματα. Προκλήθηκαν ζημιές και υπήρξαν ελαφρά τραυματίες από την εκτόξευση των γυαλιών στο πρόσωπο επιβάτη.

Όλοι οι επιβάτες του βαγονιού, σοκαρίστηκαν καθώς από τη μία μεριά ήταν ο βράχος και από την άλλη ο γκρεμός. Οι επιβάτες επέδειξαν την απαιτούμενη ψυχραιμία και ακινητοποίησαν το τρένο με το ειδικό φρένο που υπάρχει για τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φρόντισαν τον τραυματία και μόλις το τρένο ακινητοποιήθηκε, ο οδηγός μετέβη στο εν λόγω βαγόνι για να διαπιστώσει αν οι επιβάτες χρειάζονται βοήθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.