ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΚΤΕΛ: Κλείδωσαν σε λεωφορείο φοιτητή που τον πήρε ο ύπνος

ΚΤΕΛ: Κλείδωσαν σε λεωφορείο φοιτητή που τον πήρε ο ύπνος

Άτυχος στάθηκε φοιτητής, που τον πήρε ο ύπνος και δεν κατέβηκε στον τερματικό σταθμό, με αποτέλεσμα να μείνει κλειδωμένος μέσα στο λεωφορείο ολόκληρο το βράδυ.

Ο νεαρός άνδρας επιβιβάστηκε από την Αθήνα σε υπεραστικό λεωφορείο με προορισμό τον Πύργο. Όταν το δρομολόγιο έφθασε στον προορισμό του δεν κατέβηκε, καθώς τον είχε πάρει ο ύπνος, αφού πριν πάρει το πούλμαν για τη γενέτειρά του είχε ταξιδέψει άλλες δεκατρείς ώρες ακτοπλοϊκώς από τη Χίο στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την οικογένεια του φοιτητή, όταν το λεωφορείο έφθασε στον προορισμό του ο οδηγός δεν κοίταξε εάν αποβιβάστηκαν όλοι οι επιβάτες, εν αντιθέσει κλείδωσε το λεωφορείο, ενώ οι αποσκευές του μεταφέρθηκαν στην αποθήκη.

Ο φοιτητής ξύπνησε ύστερα από τα τηλεφωνήματα της μητέρας του στο κινητό του και η οικογένειά του τον εντόπισε, λίγο αργότερα, κλειδωμένο μες στο λεωφορείο στο σταθμό του ΚΤΕΛ Ηλείας. Ειδοποίησαν τους υπευθύνους κι εν τέλει ήρθε ο οδηγός και του άνοιξε την πόρτα, προκειμένου να επιστρέψει σπίτι του.

Το περιστατικό δημοσίευσαν οι γονείς του, έχοντας ως στόχο τους όχι να επηρεάσουν τη δουλειά του οδηγού ή την ίδια την επιχείρηση των ΚΤΕΛ, όπως ισχυρίστηκαν, αλλά περισσότερο για να επιστήσουν την προσοχή στους εργαζομένους και τους οδηγούς αναφορικά με το ενδιαφέρον τους για τους επιβάτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το θέμα ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, Χρήστος Δημακόπουλος, ο οποίος το διέψευσε. Όπως τόνισε, ουδέποτε ξεχάστηκε, πόσο μάλλον κλειδώθηκε, εντός του λεωφορείου ο νεαρός. Υποστήριξε πως αρχικά ο οδηγός δεν παρατήρησε ότι υπήρχε άνθρωπος που έμεινε εντός του λεωφορείου, ωστόσο μετά το ξεφόρτωμα παρέμειναν οι αποσκευές του παιδιού, γεγονός που τον οδήγησε στη σκέψη να κοιτάξει το λεωφορείο μην τυχόν είχε μείνει κάποιος μέσα, με αποτέλεσμα να τον βρει και να τον ξυπνήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.