ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

American Airlines: Η μεγάλη αλλαγή στις πτήσεις μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο

American Airlines: Η μεγάλη αλλαγή στις πτήσεις μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο

Η American Airlines ανακοίνωσε ότι κόβει το αλκοόλ σε όλες τις πτήσεις της για την Ουάσιγκτον, μία μέρα μετά την εισβολή των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Αυτό γίνεται ως «προληπτικά μέτρα», στον απόηχο της βίαιης διαμαρτυρίας που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η American Airlines δήλωσε επίσης, διά στόματος του εκπροσώπου της Derek Walls, πως αυστηροποιεί τις διαδικασίες ελέγχου στα αεροδρόμια της Ουάσιγκτον, αυξάνοντας κατά πολύ το προσωπικό ασφαλείας της.

Ο Walls πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν για την ώρα εκτιμήσεις για το πότε θα επιτραπεί ξανά το αλκοόλ στα αεροπλάνα της American Airlines, σχολίασε πάντως πως για την οικονομική θέση δεν ήταν ήδη διαθέσιμο, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αλκοόλ απολάμβαναν αποκλειστικά οι ταξιδιώτες της διακεκριμένης θέσης, όχι όμως πια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Sara Nelson, πρόεδρος της Ένωσης Αεροσυνοδών, πήγε το πράγμα ακόμα πιο μακριά, δηλώνοντας πως όσοι ταξίδεψαν στην Ουάσιγκτον για τις ταραχές θα έπρεπε να τους απαγορευτεί ισοβίως η δυνατότητα αεροπορικών ταξιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.