ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: Η επιβατική κίνηση στο Χίθροου κατέγραψε «βουτιά» 73% το 2020 λόγω κορωνοϊού

Βρετανία: Η επιβατική κίνηση στο Χίθροου κατέγραψε «βουτιά» 73% το 2020 λόγω κορωνοϊού

Τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού οδήγησαν σε «βουτιά» 73% το 2020 στην επιβατική κίνηση στο βρετανικό αεροδρόμιο Χίθροου.

Ο αερολιμένας ανακοίνωσε σήμερα ότι ο ετήσιος όγκος εμπορευμάτων μειώθηκε επίσης 28% καθώς το γεγονός ότι πετούν λιγότερα επιβατικά αεροσκάφη σημαίνει ότι υπάρχει λιγότερος διαθέσιμος χώρος για εμπορεύματα.

Για τον Δεκέμβριο, το Χίθροου ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των επιβατών σημείωσε βουτιά 83% καθώς το νέο στέλεχος της COVID-19 είχε ως αποτέλεσμα χώρες σε όλο τον κόσμο να επιβάλουν περιορισμούς σε ταξιδιώτες από τη Βρετανία και εκατομμύρια επιβάτες αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τα σχέδιά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα στοιχεία αποτελούν το αποκορύφωμα μιας δύσκολης χρονιάς για το Χίθροου, που τον Οκτώβριο έχασε τον τίτλο του αεροδρομίου με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση στην Ευρώπη από τον αερολιμένα του Παρισιού Σαρλ ντε Γκωλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.