ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Σαντορίνη πνίγεται…

Η Σαντορίνη πνίγεται…

Είναι αναμφίβολα ένα από τα ομορφότερα νησιά της χώρας. Δυστυχώς εκτός από πανέμορφο είναι και το ελληνικό νησί που έχει χτυπηθεί περισσότερο από τον υπερτουρισμό.

Οι ντόπιοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι κάτοικοι και εποχικοί εργαζόμενοι δεν βρίσκουν πια σπίτι. Και αυτό είναι απλώς η παρανυχίδα του προβλήματος.

Τα στοιχεία που δίνει η Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην έκθεσή της για τη Σαντορίνη είναι σοκαριστικά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η έλλειψη τουριστικής διακυβέρνησης και στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των τοπικών και των εθνικών αρχών θα μπορούσε να θέσει το μέλλον του προορισμού σε κίνδυνο», αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που στο εξώφυλλο της φιλοξενεί φωτογραφία συνωστισμού τουριστών στα σοκάκια της Οίας σε μια θλιβερή «πρωτιά» της Σαντορίνης μεταξύ δεκάδων κορεσμένων προορισμών της Ευρώπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.