ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτές είναι οι περισσότερο και οι λιγότερο ασφαλείς χώρες για το 2020 (φωτο)

Αυτές είναι οι περισσότερο και οι λιγότερο ασφαλείς χώρες για το 2020 (φωτο)

Η International SOS, μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών ταξιδιωτικής ασφάλειας, έχει αποκαλύψει τον ετήσιο ταξιδιωτικό χάρτη κινδύνου για το προσεχές έτος, θέλοντας να βοηθήσει όσους σχεδιάζουν ταξίδια για το 2020.

Με βάση τους κινδύνους ιατρικής και ταξιδιωτικής ασφάλειας – συμπεριλαμβανομένων των μολυσματικών ασθενειών και της πολιτικής βίας – ο χάρτης έχει πέντε κατηγορίες, που αποτυπώνονται με διαφορετικά χρώματα, από τις πιο ακίνδυνες στις πιο επικίνδυνες χώρες για το 2020.

Σύμφωνα με τον χάρτη, οι πιο ασφαλείς χώρες για το 2020 βρίσκονται κυρίως στο βόρειο ημισφαίριο, όπως η Δανία, η Φινλανδία, η Γροιλανδία, η Ισλανδία, η Νορβηγία, η Σλοβενία, το Λουξεμβούργο και η Ελβετία.

Στον αντίποδα, βρίσκονται χώρες όπως το Αφγανιστάν, η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, η Σομαλία και η Συρία.

Ορισμένες χώρες ωστόσο, δεν εντάσσονται σε μία μόνο κατηγορία και άρα λαμβάνουν μικτή αξιολόγηση. Το Μεξικό και η Κολομβία είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα χωρών με μικτές αξιολογήσεις – ορισμένες περιοχές και στις δύο χώρες είναι μεσαίου κινδύνου, ενώ άλλες υψηλού κινδύνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.