ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Lockdown εκδίκησης σε τέσσερις νομούς που «βράζουν» κατά της κυβέρνησης: «Κλειδώνονται» Καβάλα, Ημαθία, Πιερία και Πέλλα

Lockdown εκδίκησης σε τέσσερις νομούς που «βράζουν» κατά της κυβέρνησης: «Κλειδώνονται» Καβάλα, Ημαθία, Πιερία και Πέλλα

Τέσσερις νομοί οι οποίοι είχαν δώσει υψηλά ποσοστά στη Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές του 2019 και τώρα έχουν μεταστραφεί πλήρως κατά των κυβερνητικών μέτρων όπως καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, τιμωρούνται από την κυβέρνηση με lockdown.

Είναι απίστευτο, αλλά η κυβέρνηση αναμένεται να «κλειδώσει» την Καβάλα, την Ημαθία, την Πιερία και την Πέλλα καθώς όπως ισχυρίζεται, εντάχθηκαν στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη.

Όπως έχουμε ήδη καταγράψει, αυτοί οι νομοί κατόπιν της μεταστροφής της κυβέρνησης στο Σκοπιανό, έχουν γυρίσει κατά της κυβερνητικής πολιτικής σε όλα τα επίπεδα.

Υπενθυμίζεται πως τα μέτρα που ισχύουν σε ανάλογη περίπτωση, αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας αλλά και την απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Την απόφαση για το αν τελικά οι τέσσερις περιοχές μπουν σε μίνι lockdown θα ανακοινώσει η Πολιτική Προστασία.

Να σημειωθεί πως σε καθεστώς μίνι lockdown βρίσκονται μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου οι: Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία, Ηράκλειο, Ικαρία, Ευρυτανία, Αργολίδα.

Σύμφωνα με τον επιδημιολογικό χάρτη από τις 7 παραπάνω περιοχές της χώρας, μόνο η Αργολίδα και η Ευρυτανία παραμένουν στο κόκκινο χρώμα, κάτι που σημαίνει ότι Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία, Ηράκλειο και Ικαρία θα δουν χαλάρωση των μέτρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.