ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έλληνας υγειονομικός υποχρεώθηκε να εμβολιαστεί και τώρα έχει παρενέργειες: «Κατέρρευσα – Είχα ολική παράλυση άκρων»!

Έλληνας υγειονομικός υποχρεώθηκε να εμβολιαστεί και τώρα έχει παρενέργειες: «Κατέρρευσα – Είχα ολική παράλυση άκρων»!

Σε μια κατάθεση ψυχής προχώρησε ο υγειονομικός κος Βακαδήμας, ο οποίος εργάζεται σε ιδιωτικό κέντρο, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Όπως είπε ο κος Βακαδήμας αναγκάστηκε από την εργασία του να εμβολιαστεί, διότι αλλιώς θα έμενε χωρίς δουλειά, παρόλα αυτά μετά την πρώτη δόση του εμβολίου υπέστη σοβαρές παρενέργειες.

Ο ίδιος κατήγγειλε στον «Focus FM» πως οι γιατροί που μίλησε του είπαν ότι δεν μπορούν να συμπληρώσουν κίτρινες κάρτες, λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

Ο 53χρονος υγειονομικός αποκάλυψε το παρασκήνιο του υποχρεωτικού του εμβολιασμού: «Στις 31 Αυγούστου με πόνο ψυχής έβαλα το εμβόλιο της Moderna, γιατί θα έμενα χωρίς μισθό και έχω τρία παιδιά. Το μελετούσα τρείς μήνες το εάν θα εμβολιαστώ. Αναγκάστηκα και το έκανα».

Μιλώντας για το πότε εμφανίστηκαν οι παρενέργειες ο κύριος Βακαδήμας είπε: «Στην αρχή δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Την πρώτη ημέρα ήμουν καλά. Στις 2 Σεπτεμβρίου είχα κάποιες ατονίες, στις 3 Σεπτεμβρίου κατέρρευσα και είχα ολική παράλυση των άκρων όλων, δεν μπορούσα να ανοίξω ούτε τα βλέφαρα».

Σε ερώτηση για το εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας στο παρελθόν απάντησε: «Δεν είχα πρόβλημα υγείας, εξετάζομαι συχνά λόγω και της δουλειάς μου».

Συνεχίζοντας την συνέντευξη του είπε: «Οι συνάδελφοι έτρεξαν αμέσως, έκαναν όλοι τις εξετάσεις για να δούμε εάν υπάρχει κάτι και βγήκαν όλες άψογες. Τότε όμως αφότου βγήκα άρχισαν οι σπασμοί, είχα αίσθημα κρύου, έτρεμα ακόμα και όταν είχα μπουφάν. Οι περισσότεροι γιατροί μου είχαν πει off the record ότι δύσκολα θα το αναφέρουν γιατί δεν συμπληρώνονται κίτρινες κάρτες. Τώρα παίρνω φάρμακα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος ο υγειονομικός είπε πως έχει κάνει μόνο την πρώτη δόση του εμβολίου και φοβάται μήπως βγει σε αναστολή εργασίας: «Τώρα έχω κάνει μια δόση, δεν έχω κάνει την δεύτερη δόση, φοβάμαι μήπως μπω σε αναστολή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.