ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Λαζανάς: «Να παρθούν μέτρα για όσους αντιδρούν στον μαζικό εμβολιασμό»

Μ.Λαζανάς: «Να παρθούν μέτρα για όσους αντιδρούν στον μαζικό εμβολιασμό»

Ο διευθυντής-υπεύθυνος Λοιμωξιολόγος Oμίλου ΙΑΣΩ Μάριος Λαζανάς, μίλησε για τα μέτρα που θα ανακοινώσει σήμερα η κυβέρνηση, ενώ υποστήριξε επίσης πως θα πρέπει να παρθούν μέτρα για όσους αντιδρούν στους μαζικούς εμβολιασμούς.

Όπως είπε, η Επιτροπή σήμερα το πρωί έχει συνεδρίαση, στην οποία θα συζητηθούν οι ελευθερίες των εμβολιασμένων. Ο κ. Λαζανάς τόνισε στον ΣΚΑΪ, ωστόσο, «πως πρέπει να ληφθούν μέτρα, ώστε να μειωθεί το αντιεμβολιαστικό κίνημα». Διευκρίνισε, όμως, ότι πρέπει να δοθεί ελευθερία, τέτοια που να μην διαταράσσει τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Δεν γίνονται έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμού

Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν γίνονται παντού έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμού. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε καταθέσεις φοιτητών σε σχολές της Αθήνας όπου δεν γίνονται έλεγχοι.

Τι είπε για τους ιερείς

Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα, όπως είπε ο κ. Λαζανάς, είναι τα μοναστήρια στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ σημειώνεται πίεση στις ΜΕΘ, με σχεδόν 100% πληρότητα. «Ο κόσμος επηρεάζεται από τους ιερείς. Λένε πως το εμβόλιο έχει στοιχεία του σατανά», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, επεσήμανε πως οι εμβολιασμοί είναι το μόνο μέτρο πρόληψης για να μην έχουμε εισαγωγές στα νοσοκομεία, να μην έχουμε θανάτους και να σωθεί και η οικονομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.