ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Eπίσημα αρνητικό το ύποπτο κρούσμα στον Ευαγγελισμό – Γιατί το νοσοκομείο σήμανε συναγερμό

Eπίσημα αρνητικό το ύποπτο κρούσμα στον Ευαγγελισμό – Γιατί το νοσοκομείο σήμανε συναγερμό

Βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών για τον 22χρονο που θεωρήθηκε «ύποπτο κρούσμα» για τον νέο κοροναϊό, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο 22χρονος χαρακτηρίστηκε «ύποπτο κρούσμα» από τους γιατρούς που τον εξέτασαν με τους φόβους να έχει «χτυπήσει» ο κοροναϊός και στην Ελλάδα να κάνουν την εμφάνισή τους. Ο νεαρός άνδρας ελληνικής καταγωγής, προσήλθε μόνος του στα επείγοντα του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και διαμαρτυρήθηκε για πονόλαιμο και βήχα. Οι γιατροί θορυβήθηκαν όταν τους είπε ότι είχε ταξιδέψει στο Χονγκ Κόνγκ και ότι είχε επιστρέψει πρόσφατα.

Αν και οι γιατροί που εξέτασαν τον ασθενή διαπίστωσαν ότι δεν είχε συμπτώματα που θεωρούνται πιθανά στους ανθρώπους που πάσχουν (π.χ. πυρετό) κράτησαν μια μικρή επιφύλαξη, που στηρίχθηκε κυρίως στο ταξιδιωτικό ιστορικό του. Ο 22χρονος δήλωσε ότι είχε ταξιδέψει στο Χόνγκ Κονγκ κι έτσι οι γιατροί όφειλαν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα αφού ο κοροναϊός έχει προβάλλει και ανθρώπους που απλά… πέταξαν μέσω Χονγκ Κονγκ!

Τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κοροναϊός, αλλά ένα ακόμα από τα πολλά περιστατικά που εξετάζονται καθημερινά στα νοσοκομεία αναφοράς της χώρας και αποδεικνύεται τελικά ότι είναι αρνητικά στον ιό 2019-nCoV. Αυτό που προκάλεσε αναστάτωση στις υγειονομικές αρχές σήμερα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όμως, ήταν το γεγονός ότι ο 22χρονος κατά δήλωσή του, είχε μείνει στο ίδιο ξενοδοχείο με άνθρωπο που είχε νοσήσει από τον ιό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.