ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πως ο κορωνοϊός νίκησε τον SARS, τον MERS και τον Ebola; – Δραματικές εικόνες από την 41η ημέρα εμφάνισής του (βίντεο)

Πως ο κορωνοϊός νίκησε τον SARS, τον MERS και τον Ebola; – Δραματικές εικόνες από την 41η ημέρα εμφάνισής του (βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με γραφήματα για την πορεία του κορωνοϊού δείχνει πως εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο και μάλιστα, κάνει και τις συγκρίσεις ανάμεσα σε επιδημίες του παρελθόντος όπως ο SARS, ο MERS, ο Ebola και η γρίπη των χοίρων.

Η εταιρεία Abacaba, ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο στο YouTube στις 12 Φεβρουαρίου και όπως θα δείτε ο κορωνοϊός αρχικά δείχνει να έχει μικρότερη διασπορά από τις άλλες επιδημίες αλλά από την 41η ημέρα το σκηνικό αλλάζει.

Η εικόνα είναι πραγματικά δραματική! Την 41η ημέρα αντίστοιχα 243 είχαν προσβληθεί από τον Ebola, 182 από το MERS, 520 από την γρίπη των χοίρων και 3,600 με τον SARS.

Στις 12 Φεβρουαρίου, την 41η ημέρα της επιδημίας του κορωνοϊού τα κρούσματα ήταν 41,700!

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.