ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σε καραντίνα η κοινότητα Εχίνου στη Θράκη λόγω κορωνοϊού!

Σε καραντίνα η κοινότητα Εχίνου στη Θράκη λόγω κορωνοϊού!

Σύμφωνα με όσα ενημέρωσε πριν από λίγο ο Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, η κοινότητα Εχίνου στη Θράκη τέθηκε σε καραντίνα από τις 18:00 το απόγευμα.

Ηδη το μεσημέρι κατέληξε ένας ηλικιωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης από τον covid-19, το 21ο θύμα στη χώρα μας.

Οπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς, από τις 18:00 το απόγευμα σήμερα, επιβάλλεται προσωρινός περιορισμός των κατοίκων χωρίς καμία εξαίρεση μετακίνησης. Η καραντίνα ισχύει για δύο εβδομάδες οπότε και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση. Την τροδοφοσία και τις λοιπές ανάγκες θα καλύπτουν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική της περιφέρειας ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτι κάλεσε τους κατοίκους της Ξάνθης να παραμείνουν σπίτια τους καθώς ο κίνδυνος εξάπλωσης της νόσου είναι υψηλότατος.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ξάνθη έχουν καταγραφεί συνολικά 8 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 4 στην πόλη, 3 στην ορεινή ζώνη και 1 στη Διομήδεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το xanthinea ο πρώτος θάνατος έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους καθώς πρόσφατα ξεκίνησε μια δημόσια συζήτηση στην περιοχή αναφορικά με κατοίκους της Ξάνθης που επιστρέφουν από το εξωτερικό και το ποσό καλά ενημερωμένοι είναι για την εφαρμογή της καραντίνας. Ως γνωστόν εκατοντάδες κάτοικοι, κυρίως της ορεινής περιοχής, μεταναστεύουν σε χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία, η Ολλανδία και η Ιταλία για απασχόληση. Αρκετοί εξ’ αυτών έχουν επιστρέψει ήδη στην Ξάνθη τις τελευταίες ημέρες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.