ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Μύκονο (φωτο)

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Μύκονο (φωτο)

Μια 69χρονη γυναίκα από την Άνω Μερα, είναι το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Μύκονο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο ΕΟΔΥ, η γυναίκα υπεβλήθη σε τεστ και το απόγευμα της Τετάρτης βγήκαν τα αποτελέσματα που έδειξαν ότι είναι θετική στον Covid 19. Η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα σοβαρή με αποτέλεσμα να κρίνεται απαραίτητη η διακομιδή της στην Αθήνα η οποία θα γίνει την Πέμπτη.

Ταυτόχρονα, θα ξεκινήσει ιχνηλάτιση των επαφών της. Πληροφορίες λένε ότι η ηλικιωμένη από την Άνω Μέρα έχει χάσει τον σύζυγο της, είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού των ανέμων και δεν είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό.

«Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας του προσωπικού του Κέντρου Υγείας και ότι σύμφωνα με το προβλεπόμενο πρωτόκολλο διαχείρισης, πραγματοποιείται ιχνηλατηση όλων των επαφών της ασθενούς ώστε να ληφθούν τα προβλεπόμενα μέτρα για το ΚΥ Μυκόνου», αναφέρει η πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Μυκόνου και αντιδήμαρχος κυρία Ντίνα Σαμψούνη, ενώ ο δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς τονίζει πως «Με ψυχραιμία και υπευθυνότητα αντιμετωπίζουμε το συγκεκριμένο περιστατικό και αφού ευχηθούμε καλή ανάρρωση στην ασθενή επισημαίνουνε ότι οφείλουμε όλοι να εφαρμόσουμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και να πειθαρχήσουμε στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.