ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όταν η πραγματικότητα είναι «σκληρή»: Ξύπνησε από κώμα και δεν είχε ιδέα για την πανδημία

Όταν η πραγματικότητα είναι «σκληρή»: Ξύπνησε από κώμα και δεν είχε ιδέα για την πανδημία

Ένας Μοσχοβίτης, αφού πέρασε δύο μήνες σε κώμα, όταν ξύπνησε ανακάλυψε ότι ολόκληρος ο κόσμος είχε μπει σε καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, o θεράπων γιατρός του Ρώσου ασθενή, Αντρέι Ρούτοφ, εξήγησε ότι ο ασθενής του μπήκε στο νοσοκομείο στις 6 Μάρτη κι έπεσε σε κώμα λίγο μετά την εγχείρηση.

Όπως αναφέρει η σύζυγος του άντρα, όταν έπεσε σε κώμα είχαν ακουστά για τον κορωνοϊό, αλλά ακόμη δεν είχε αρχίσει να εξαπλώνεται στη Ρωσία.

«Εκείνη την εποχή δεν είχαμε ιδιαίτερη ανησυχία για τον κορωνοϊό. Όλα ήταν ήσυχα» ανέφερε.

Βδομάδες αργότερα, ο άντρας βγήκε από την καταστολή κι άρχισε να κάνει ερωτήσεις στους γιατρούς. «Τι συμβαίνει στον κόσμο; Και πού είναι η γυναίκα μου;» ρωτούσε, σύμφωνα με τον γιατρό Ρούτοφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει η σύζυγος του Μοσχοβίτη, ο άντρας της ήταν εντελώς σοκαρισμένος για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, όπως η απαγόρευση της κυκλοφορίας και η ανάγκη για τη χρήση μάσκας και γαντιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.