ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΕΟΔΥ: Λήφθηκαν δείγματα από 36 υπαλλήλους του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Αγοράς

ΕΟΔΥ: Λήφθηκαν δείγματα από 36 υπαλλήλους του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Αγοράς

Ο ΕΟΔΥ συνεχίζει τους ελέγχους σε κάθε πιθανό σημείο διασποράς του κορωνοϊού και σήμερα έλαβε 36 δείγματα από υπαλλήλους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών.

Η επιλογή έγινε με βάση τη στενή επαφή των υπαλλήλων με το επιβεβαιωμένο -από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου- κρούσμα, στον βαθμό που αυτό μπορούσε να εκτιμηθεί.

Δείγματα λήφθηκαν επίσης και από άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Η εξέταση των υπαλλήλων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Γ.Γ. Πολιτισμού κ. Γιώργου Διδασκάλου, ακολουθώντας αυστηρά τη μεθοδολογία του ΕΟΔΥ.

Επίσης, σήμερα ολοκληρώνονται οι απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους που επιβλέπονται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών (αρχαιολογικοί χώροι και γραφεία), ακολουθώντας πάντοτε τα εγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισημαίνεται ότι η ΕΦΑ Πόλης Αθηνών, από την αρχή της πανδημίας, προβαίνει σε τακτικές απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους της. Υπενθυμίζεται ότι από χθες, 11 Αυγούστου, το Μουσείο της Στοάς του Αττάλου, στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς, θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.