ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γερουσιαστής ΗΠΑ Rand Paul: «Δεν μπορούν οι επιστήμονες να δίνουν εντολές – Αλλάζουν γνώμη από βδομάδα σε βδομάδα»

Γερουσιαστής ΗΠΑ Rand Paul: «Δεν μπορούν οι επιστήμονες να δίνουν εντολές – Αλλάζουν γνώμη από βδομάδα σε βδομάδα»

Ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών Rand Paul στις ΗΠΑ προχώρησε μιλώντας στο Fox News, σε δηλώσεις όχι απλά απόρριψης των μέτρων προστασίας του κορωνοϊού, αλλά ξεκαθάρισε ότι «Τίποτα από όσα στοιχεία έχουμε δεν δηλώνει ότι αποτρέπουν την εξάπλωση του κορονωϊού», ενώ επιτέθηκε σε όσους επιστήμονες φιλοδοξούν να παίξουν ρόλο «εντολέα» των κυβερνήσεων.

Συγκεκριμένα απευθυνόμενος στην επιστημονική κοινότητα είπε: «Μπορείς να πάρεις συμβουλές και να δώσεις συμβουλές. Αλλά μόλις το δώσεις εντολή, παύει να είναι συμβουλή. Γίνεται μια μορφή τυραννίας. Η κυβέρνηση δεν πρέπει να υπακούει σε αυτές τις ενογλές, γιατί μερικές φορές η επιστήμη αλλάζει γνώμη από μήνα σε μήνα και από εβδομάδα σε εβδομάδα», πρόσθεσε ο Paul.

Ο γερουσιαστής Paul έχει δεσμευτεί να κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να αντισταθεί στα «πάντα κλειδώματα» του Joe Biden.

«Θα καταστρέψει τη χώρα. Οι κλειδαριές δεν λειτουργούν. Και στην πραγματικότητα, όλα τα στοιχεία σχετικά με τις υποχρεωτικές μάσκες δείχνουν ότι δεν λειτουργούν ούτε », προέτρεψε ο γερουσιαστής σε συνέντευξη τον περασμένο μήνα.

Συνεχίζοντας τόνισε: «Πρέπει τουλάχιστον να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε λογική για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε πώς θα το σταματήσουμε αυτό», προσθέτοντας «Δεν βλέπω καμία ένδειξη ότι όλα αυτά τα πράγματα που σας λένε να κάνετε – κλείσιμο των εστιατορίων, κλείσιμο των σχολείων βοηθούν στο να αλλάξει η πορεία της νόσου.

Αν κοιτάξετε τη συχνότητα εμφάνισης COVID, ανεβαίνει εκθετικά παρά τα lockdown (σ.σ.: κάτι που έχουμε επισημάνει επανειλημμένα από το pronews.gr). Έτσι όσοι λένε ότι υπάρχει επιστημονική προσέγγιση στις απαγορεύσεις απλά δεν θέλουν να δουν την αλήθεια», συνέχισε ο Paul.

Ο Rand Paul την περασμένη εβδομάδα επιτέθηκε στον μεγαλύτερο οπαδό των lockdown στις ΗΠΑ, μετά τον Τ.Μπάιντεν, τον Άντονι Φάουι για την θέση του να κλείσει τα σχολεία: «Το να κρατήσουμε όλα τα παιδιά μας στο σπίτι δεν αλλάζει την πορεία αυτής της ασθένειας».

«Το έχουν μελετήσει σε τέσσερις διαφορετικές μελέτες σε όλη τη χώρα. Έχουν μελετήσει τη συχνότητα της νόσου, έχουν μελετήσει τη μετάδοση της νόσου και διαπίστωσαν ότι το κλείσιμο σχολείων δεν λειτουργεί. Ακόμα και ο σοσιαλιστής [Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ] de Blasio ανοίγει τώρα σχολεία», τόνισε ο γερουσιαστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=288&v=VXBKymc0D4s&feature=emb_logo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.