Εγώ σας το είπα: Η Βενεζουέλα δεν θα τελειώσει εύκολα όπως ο Παναμάς το 1989...

Μήπως το κάνεις κι εσύ; – Αυτό είναι το λάθος με το τσάι

Μήπως το κάνεις κι εσύ; – Αυτό είναι το λάθος με το τσάι

Το να φτιάξει κάποιος μια κούπα τσάι ακούγεται πολύ εύκολη διαδικασία, ωστόσο οι περισσότεροι κάνουμε ένα «μοιραίο» λάθος και μας βγαίνει πικρό.

Ποιο είναι αυτό;

Βράζουν το νερό μαζί με το βότανο. Ή το νερό που χρησιμοποιούν είναι καυτό. Και στις δύο περιπτώσεις, η υψηλή θερμοκρασία αλλοιώνει τα συστατικά του τσαγιού και καταστρέφει τις βιταμίνες και τα μέταλλα που περιέχει. Επιπλέον, τα φύλλα βγάζουν πικρή γεύση.

Το ίδιο ισχύει και όταν το τσάι είναι σε φακελάκι. Το νερό κι εδώ δεν πρέπει να είναι καυτό για τους ίδιους λόγους, ενώ μια κίνηση που κάνουν σχεδόν όλοι και είναι λάθος, είναι να πιέζουν το φακελάκι στην εσωτερική πλευρά της κούπας, απελευθερώνοντας έτσι όλη την πικρή γεύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.