ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Στο Ιπποκράτειο 36χρονη που υπέστη θρόμβωση μετά το AstraZeneca – «Κάνω θεραπεία» (βίντεο)

Στο Ιπποκράτειο 36χρονη που υπέστη θρόμβωση μετά το AstraZeneca – «Κάνω θεραπεία» (βίντεο)

Μια 36χρονη γυναίκα από τη Λέσβο, νοσηλεύεται από χθες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, καθώς εμφάνισε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Για τα συμπτώματα που την οδήγησαν στο νοσοκομείο αλλά και γιατί μεταφέρθηκε από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, μίλησε την Τετάρτη (26/5) στο T live.

«Καλά είμαι. Κάνω θεραπεία. Φαίνεται πως έχει περάσει ο κίνδυνος, είναι αντιμετωπίσιμη η κατάσταση μου», ανέφερε.

​​​​​​​«Το μόνο σύμπτωμα που είχα λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό μου ήταν πονοκέφαλοι. Από εκεί άρχισαν όλα. Πήγα στο νοσοκομείο και τους είπα για τον εμβολιασμό και για τους πονοκεφάλους», αναφέρει η 36χρονη, μιλώντας για τα συμπτώματα που την οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Και προσθέτει: «Μου έκαναν μια απλή εξέταση αίματος και είχα χαμηλά αιμοπετάλια, κλασσικό σύμπτωμα θρόμβωσης, σύμφωνα με τους γιατρούς. Με κράτησαν μέσα. Έμεινα τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης και για να είμαι σε ένα πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο οι γιατροί με συμβούλευσαν να έρθω στο Ιπποκράτειο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.